Триває співпраця кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва технологічного факультету Житомирського національного агроекологічного університету з фермерським господарством «Вершина» Андрушівського району Житомирської області. 

Зокрема, 8 жовтня пройшов практичний тренінг з набуття навиків виробництва розсільних сирів на базі кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва. 

Проведена оцінка якості молочної сировини для виробництва високоякісної молочної продукції. В ході тренінгу було апробовано етапи виробництва розсільних сирів: контроль складу і якості молока, внесення закваски, утворення згустку, розрізання та його обробка, дренаж сироватки, соління сиру та його дозрівання.

Пресслужба Житомирського національного агроекологічного університету

 

Новини

Усі новини

Корисні посилання