Триває співпраця кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва технологічного факультету Житомирського національного агроекологічного університету з фермерським господарством «Вершина» Андрушівського району Житомирської області. 

Зокрема, 8 жовтня пройшов практичний тренінг з набуття навиків виробництва розсільних сирів на базі кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва. 

Проведена оцінка якості молочної сировини для виробництва високоякісної молочної продукції. В ході тренінгу було апробовано етапи виробництва розсільних сирів: контроль складу і якості молока, внесення закваски, утворення згустку, розрізання та його обробка, дренаж сироватки, соління сиру та його дозрівання.

Пресслужба Житомирського національного агроекологічного університету

 


 PIКК

гиф економика конкурс

Калькулятор 1920х1080

 PIКК

Black Simple Technology Presentation

portal2020 pnu


Структурні підрозділи Поліського університету

Корисні посилання