Студенти спеціальностей «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Маркетинг» 02.10.2018 р. в рамках практичного тренінгу з навчальної дисципліни «Вступ до фаху» відвідали кондитерську фабрику «Житомирські ласощі», що входить до п’ятірки лідерів кондитерського ринку України.

 

Студенти ознайомилися з особливостями технологічного процесу виробництва кондитерської продукції, організацією виробничих процесів та організацією праці на підприємстві. В результаті спілкування з керівниками виробничих та управлінських підрозділів підприємства студенти дізналися про сучасну систему забезпечення якості продукції, що діє на підприємстві, інструменти формування корпоративного бренду, а також технології застосування актуальних методів маркетингу.

Проведення практичних тренінгів на ключових підприємствах м. Житомир та регіону є елементом дуальної освіти, що створює додаткові можливості професійної реалізації та кар’єрного зростання майбутніх фахівців.

Корисні посилання