Кафедрою бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Житомирського національного агроекологічного університету 1 листопада для студентів І курсу спеціальності «Облік і оподаткування» було організоване виїзне практичне заняття з начальної дисципліни «Технологічні процеси на підприємстві за видами економічної діяльності» на ТОВ «Бердичівський хлібозавод».

 

Це підприємство входить до структури одного з найбільших українських холдингів «Хлібні інвестиції» і виробляє продукцію, яку споживач знає під торговою маркою «Цар Хліб». Бердичівський хлібозавод є виробником високоякісного хліба та багатьох найменувань хлібобулочних та кондитерських виробів. Продукція на підприємстві виготовляється без використання барвників і консервантів.

 Директор підприємства Анучін Костянтин Іванович під час зустрічі зі студентами ЖНАЕУ відзначив: «Виробництво хліба, безумовно, не простий процес, проте, щодня мотивуючий до вдосконалення як бізнес-процесів у цілому, так і кожного співробітника зокрема. Головний принцип підприємства – не брати участь у цінових війнах на шкоду якості продукції. Гарантуючи високу якість хліба, ми виконуємо свій обов'язок перед споживачами».

Екскурсію для студентів по підприємству проводила головний технолог Бочковська Зоя Сергіївна, яка бездоганно знає і володіє технологічними процесами виробництва хлібобулочних виробів. За її словами, кожен виріб – це не просто асортиментна одиниця продукції.

«За кожним найменуванням стоїть історія, перевірені рецепти, спогади дитинства, відгуки клієнтів – саме з такої синергії народжуються продукти. Секрет виробництва хліба полягає в гармонійному поєднанні трьох компонентів: традиційних рецептів, сучасних технологій і досвіду фахівців», – зауважила Бочковська.

Студенти Житомирського національного агроекологічного університету мали можливість ознайомитися з технологіями виробництва основних видів хліба та хлібобулочних виробів, оглянути виробничі цехи, обладнання, власноруч побачити повний цикл виробництва, умови праці працівників та навіть взяти участь у приготуванні булки Плетінка «Українська».

Упродовж всієї екскурсії студенти ставили багато питань, цікавилися не тільки технологічним процесом виробництва, але й економічними питаннями, зокрема станом підприємства на ринку хліба та хлібобулочних виробів.

Після екскурсії виробничими цехами  можна було ознайомитися з широким асортиментом продукції підприємства під час дегустації.

Крім практичного заняття, студенти ЖНАЕУ оглянули визначні місця м. Бердичева: Монастир Босих Кармелітів, костел святої Варвари та Музей історії Бердичева.

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету


Онлайн-опитування “Реформування освіти зсередини: точка зору представників освітянського середовища”

Анкета для учителів, адміністрації закладів середньої освіти

Анкета для науково-педагогічних працівників, адміністрації закладів вищої освіти

Детальніше...


Анкети моніторингового дослідження студентів

opityv 1

Освітній портал ЖНАЕУ


Наукові конференції

  • Найближчі конференції відсутні
  • Корисні посилання