Студенти технологічного факультету Житомирського національного агроекологічного університету 28 квітня зустрілися з директором департаменту персоналу ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» Анною Папернюк, яка розповіла про перспективи працевлаштування на даному підприємстві.

ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» є одним із кращих підприємств Житомирської області та входить у десятку кращих підприємств України.

Напрямки діяльності: виробництво ковбасних виробів та м’ясних напівфабрикатів. Компанія безпосередньо виробляє вироби ковбасні варені, вироби ковбасні з м'яса птиці, вироби ковбасні напівкопчені, вироби ковбасні твердокопчені. Види економічної діяльності: виробництво м'ясних продуктiв, оптова торгiвля м'ясом та м'ясо-продуктами, неспецiалiзована оптова торгiвля харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами, роздрiбна торгiвля м'ясом та м'ясними продуктами.

«Житомирський м’ясокомбінат» є одним із найстаріших в Україні. У 2002 р. була проведена реконструкція підприємства, в результаті якої в 2003 р. Житомирський м’ясокомбінат ввійшов до складу ГК «Альянс». Ковбасні вироби ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» реалізуються під ТМ «Житомирська м’ясна гільдія» та ТМ «Добрич». «Житомирський м’ясокомбінат» має філії у різних регіонах країни.

 

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

Корисні посилання