У приміщенні Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області   відбулась зустріч керівництва та спеціалістів управління безпечності харчових продуктів та  ветеринарної медицини  із студентами факультету ветеринарної медицини Житомирського національного агроекологічного університету.

 

Нагадаємо,  нещодавно у Житомирському національному агроекологічному університеті з’явилася ще одна нова спеціальність – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», випускники якої отримають кваліфікацію «лікар ветеринарної медицини з ветеринарної гігієни, санітарії та експертизи» ОС «Магістр» і у  майбутньому зможуть працювати в лабораторіях ветеринарно-санітарної експертизи, супермаркетах, м’ясокомбінатах, молокозаводах, пунктах держконтролю на кордоні і транспорті, та зокрема, в установах, які відносяться до сфери  управління Держпродспоживслужби.

Майбутні спеціалісти прибули на зустріч у супроводі представників викладацького складу факультету  -  доктора ветеринарних наук, професора Соколюка Василя Міновича та доцента кафедри, кандидата ветеринарних наук  Фурман Світлани Володимирівни.

Під час заходу спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ознайомили учасників зустрічі з основними напрямками діяльності управління, повноваженнями державного інспектора та державного ветеринарного інспектора, поділились досвідом у частині здійснення заходів державного нагляду за операторами ринку та дій у випадку ускладнення епізоотичної ситуації тощо.

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

Корисні посилання