Студенти та викладачі Житомирського національного агроекологічного університету спеціальностей «Туризм» і «Водні біоресурси та аквакультура» 13 липня взяли участь у  ІІ обласному рибному фестивалі «Fish Food Fest» в с. Перлявка (беріг річки Тетерів) на Житомирщині.

Під час фестивалю для гостей проходили змагання зі спортивного рибного лову, кулінарні майстер-класи з приготування рибних блюд, кулінарний батл, катання всіх охочих на човнах, катамаранах, дошках-сапах,  спортивно-розважальні змагання.

Родзинкою став став майстер-клас з приготування фірмової рибної юшки від ЖНАЕУ, приготовленої студентами та викладачами університету на вогнищі в казані поблизу місця локації. 

Серед поціновувачів студентської юшки були і колишні випускники навчального закладу, які із захопленням згадували роки навчання в університеті. Скуштувавши смачної страви, відвідувачі змогли ознайомитися за друкованою рекламною інформацією зі всіма спеціальностями, за якими наш університет готує фахівців. 

Під час фестивалю гості поласували різноманітними блюдами з риби, зробили фото в «пащі акули», для дітей працювала дитяча зона з тематичними забавами, атракціонами, аніматорами.

Пресслужба Житомирського національного агроекологічного університету

Корисні посилання