Студенти та викладачі Житомирського національного агроекологічного університету спеціальностей «Туризм» і «Водні біоресурси та аквакультура» 13 липня взяли участь у  ІІ обласному рибному фестивалі «Fish Food Fest» в с. Перлявка (беріг річки Тетерів) на Житомирщині.

Під час фестивалю для гостей проходили змагання зі спортивного рибного лову, кулінарні майстер-класи з приготування рибних блюд, кулінарний батл, катання всіх охочих на човнах, катамаранах, дошках-сапах,  спортивно-розважальні змагання.

Родзинкою став став майстер-клас з приготування фірмової рибної юшки від ЖНАЕУ, приготовленої студентами та викладачами університету на вогнищі в казані поблизу місця локації. 

Серед поціновувачів студентської юшки були і колишні випускники навчального закладу, які із захопленням згадували роки навчання в університеті. Скуштувавши смачної страви, відвідувачі змогли ознайомитися за друкованою рекламною інформацією зі всіма спеціальностями, за якими наш університет готує фахівців. 

Під час фестивалю гості поласували різноманітними блюдами з риби, зробили фото в «пащі акули», для дітей працювала дитяча зона з тематичними забавами, атракціонами, аніматорами.

Пресслужба Житомирського національного агроекологічного університету


 PIКК

 

web прийом до аспірантури

 

 PIКК

гиф економика конкурс

Калькулятор 1920х1080

 PIКК

Black Simple Technology Presentation

portal2020 pnu


 

Структурні підрозділи Поліського університету

Корисні посилання