На кафедрі технологій переробки та якості продукції тваринництва технологічного факультету Житомирського національного агроекологічного університету 15 травня відбувся Науково-практичний семінар – тренінг «Інноваційні технології щодо впровадження систем управління безпечністю і якістю харчових продуктів».
На заході були присутні: Козінчук Алла Йосипівна – начальник відділу стандартизації та сертифікації ДП "Житомирстандартметрологія", яка виступила з доповіддю «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів України», Шевчук Василь Федорович – директор ПП «Еко М'ясо», Шевчук Олена Юріївна ФГ "Вершина", викладачі кафедри, студенти технологічного факультету ЖНАЕУ.
Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету