На кафедрі технологій переробки та якості продукції тваринництва технологічного факультету Житомирського національного агроекологічного університету 15 травня відбувся Науково-практичний семінар – тренінг «Інноваційні технології щодо впровадження систем управління безпечністю і якістю харчових продуктів».

На заході були присутні: Козінчук Алла Йосипівна –  начальник відділу стандартизації та сертифікації ДП "Житомирстандартметрологія", яка виступила з доповіддю «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів України», Шевчук Василь Федорович – директор ПП «Еко М'ясо», Шевчук Олена Юріївна ФГ "Вершина", викладачі кафедри, студенти технологічного факультету  ЖНАЕУ.

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

Корисні посилання