У Житомирі протягом 29 лютого – 1 березня на території Гідропарку  проходили народні гуляння «Залицяння до Весни», присвячені проводам зими та зустрічі весни, до яких долучилися представники Житомирського національного агроекологічного університету.

 

Зокрема, викладачі  та студенти кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва технологічного факультету ЖНАЕУ влаштували для відвідувачів свята майстер-клас з сироваріння і дегустацію смачної та корисної продукції. 

Були представлені різні види сирів  – «Фета» з середньоземноморськими травами, кунжутом, медом, а також  «Бринза». 

 Житомиряни і гості міста  смакували сирами й цікавилися   тонкощами їх приготування.

Пресслужба Поліського національного університету



Корисні посилання