Житомир – справжня столиця морозива. Щодня  компанія «Рудь» із використанням новітніх технологій та інновацій виготовляє сотні тисяч упаковок смачного і якісного морозива, яке відправляється у різні куточки України і далеко за її межі (США, Китай, Європа, Азія).  Неймовіро великим асортиментом «Морозива №1» полюбляють ласувати  і діти, і дорослі.   Акціонерне товариство «Житомирський маслозавод» – компанія «Рудь» зберігає свої лідерські позиції  серед  вітчизняних виробників морозива з найбільшим обсягом продажів та найвищою ефективністю діяльності.

 

Змістовну екскурсію на підприємстві задля ознайомлення з процесом виробництва 25 червня відвідали студенти І курсу спеціальності «Екологія» факультету екології і права  Житомирського національного агроекологічного університету.

Зокрема, вони ознайомилися з повним технологічним циклом виробництва морозива на заводі  – від тонкощів на етапі аналізу молока при його надходженні, оцінки відповідності складу солодкої маси, заявленій на етикетці морозива    до складів готової продукції, а також мали можливість досхочу скуштувати улюблені сорти морозива у дегустаційній залі та з-під фризера.

Студентам представили цікаву і ґрунтовну розповідь про історію створення морозива, жорстку політику підприємства щодо якості, безпеки та технологічної дисципліни, специфіку сертифікації продукції та маркетингову політику заводу, що дозволило цьому сучасному підприємству вийти  на світовий ринок.

Пресслужба Житомирського національного агроекологічного університету

Житомирський національний агроекологічний університет

Корисні посилання